Éxit en la 11a Festa de la Benzina

Éxit en la 11a Festa de la Benzina

Aquest passat diumenge dia 3 de juliol, a Barberà de la Conca, tingué lloc l’onzena festa de la benzina, una trobada de vehicles clàssics organitzada per l’associació Motor Clàssics Barberà. Una festa que any a any té més participants.

En aquesta edició si aplegaren 73 vehicles antics i un total de 120 participants. Gent arribada des de Castelló de la Plana inclòs!

Per començar, els participants se citaren a l’Agrícola de Barberà on es realitzà la inscripció i l’esmorzar, cortesia de l’Ajuntament de Barberà de la Conca i amb vi cortesia de la mateixa agrícola de Barberà.

A les 10 h, els participants sortiren d’un en un per dur a terme la ruta. A ruta consistia en una gimcana punt a punt, on els participants havien de seguir les indicacions del Roadbook que se’ls hi entregà des de l’organització.

El punt final de la Ruta era Vimbodí i Poblet, on l’ajuntament, convidà els participants a visitar el forn del vidre i veure el bufador crear en directe.

Cap a les 13 h, la comitiva arrencà de nou per tornar a Barberà de la Conca. Allà s’entregà als participants el record de la trobada, una creació a través de bujies emulant l’11 amb el patrocini del Bar la Marinada de Barberà de la Conca. I tot seguit, tots els participants que ho van voler van anar a dinar a la Marinada on per acabar, van poder degustar un xupitet de ratafia a càrrec de la Rebel.

L’any que ve, més i millor! Agrair a tots el participant i col·laboradors, ja que sense cap d’ells, la trobada seria possible!

Joan Canela, Alcalde de Vimbodi i Poblet amb record de les mans del President de MCB

Tags: , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *