MCB – Final d’any 2020

MCB – Final d’any 2020

Com és habitual, l’últim diumenge de l’any, toca dir adéu a l’any en curs en companyia dels clàssics.

En condicions normals, l’Associació hagués organitzat una ruta matinal amb final en algun indret on ens servissin un bon esmorzar. I de ben segur que haguéssim passat un matí passejant i ben apretats esmorzant.

Convindrem que aquest any de normal, no hi té res.

Un any on vam posar estand propi per primera vegada a Epocauto Reus i gràcies els cotxes i motos exposades, va ser un estand molt lluit.

Però també, un any 2020, on totes les altres activitats de l’associació (Tractors pel Trepat i la Festa de la Benzina) van haver de ser cancel·lades o restringides.

El que estava clar, és que alguna cosa s’havia de fer. Així que, a les 11 del matí, es convocava als socis de l’associació per participar d’una passejada amb els clàssics, ni esmorzar ni dinar, sols passejar.

Gaudir dels nostres clàssics per última vegada, i fer-ho, tal com ho marca el Procicat. Una passejada intercomarcal!

Final d’Any 2020

8 vehicles, 14 socis s’apuntaven a la passejada.

Barberà de la Conca, Espluga de Francolí, Blancafort, Solivella, Belltall, Forès, Conesa, Rocafort de Queralt, Sarral i Barberà de la Conca.

60km de carreters de la Conca de Barberà la mar de distrets.

En finalitzar, a la plaça del Sindicat, El president de l’Associació desitja a tots un bon final d’any i un 2021 Covid Free on poder tornar a la normalitat d’activitats de l’Associació.

Amb mesura, responsabilitat i restriccions, l’última passejada de l’any a resultat un èxit i un gaudi.

Tags: , ,

One Response

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *